GRADSKI BEDEMI - MURAJ

S ponosom predstavljamo još jedan u nizu uspješnih projekata tvrtke Eurogarden. Pod pokroviteljstvom Grada Zadra proveden je projekt "ZADAR BAŠTINI – Integrirani kulturni program Grada Zadra 2020." u sklopu kojega je provedena obnova, uređenje i revitalizacija zadarskih bedema. Iznimna nam je čast bila provesti hortikulturno uređenje ovog lokaliteta od neizmjerne povijesne važnosti i pretvoriti viziju arhitektice Ivane Kurte u stvarnost.

Zadarski bedemi, izgrađeni u 12. i 13. stoljeću koji su od 2017. godine pod zaštitom UNESCO-a, zasjali su u novom ruhu sadnjom primarno grmova, ukrasnog i začinskog mediteranskog bilja pri čemu su sačuvana postojeća stara stabla te posađena nova. Građani Zadra i svi njegovi posjetitelji dobili su ovime novu zelenu oazu u samom srcu grada.

OSTALE USLUGE

"Nakon trenda gradnje kuća i urbanih villa te njihova luksuznog uređenja i njihovi hrvatski vlasnici počeli su s jednakom pažnjom voditi računa i o zelenim površinama koje ih okružuju, a uljepšavanje svojih vrtova sve češće prepuštaju profesionalcima."MARINA BILOŠ; Tjednik NACIONAL