PROJEKTI I IDEJNA RJEŠENJA

Tvrtka Eurogarden vrši uslugu izrade PROJEKTA I IDEJNOG RJEŠENJA VAŠEG OKOLIŠA, pri čemu se u jedno stapaju želje, potrebe i vizija samog investitora te ideja, stručni i profesionalni savjet te kreativnost našeg tima stručnih i školovanih inženjera krajobrazne arhitekture i uređenja okoliša.

Nakon što investitor prihvati jednu od ponuđenih opcija prilazi se izradi KOMPLETNOG PROJEKTA uređenja krajobraza koji obuhvaća sve segmente počevši od izrade troškovnika, 3D vizualizacije vašeg eksterijera, svih vrsta radova koji se izvode, svih vrsta biljnog materijala koji se koristi, svih arhitektonskih dijelova koji ulaze u projekt itd. Kada i ako investitor prihvati projekt i izrazi zadovoljstvo pristupa se početku izvođenja samih radova.

OSTALE USLUGE

"Nakon trenda gradnje kuća i urbanih villa te njihova luksuznog uređenja i njihovi hrvatski vlasnici počeli su s jednakom pažnjom voditi računa i o zelenim površinama koje ih okružuju, a uljepšavanje svojih vrtova sve češće prepuštaju profesionalcima."MARINA BILOŠ; Tjednik NACIONAL