BLOG

Pročitajte korisne informacije o hortikulturi i uređenju zelenih površina...

20.05.2024

Dobra priprema i organizacija ključ su svakog uspješnog krajobraznog projekta

Tvrtka Eurogarden izvodila je hortikulturne radove na projektu uređenja šetališta na Muraju. Bili smo zaduženi za nabavu i sadnju svog biljnog materijala na projektu, a u sklopu toga izradili smo i projekt navodnjavanja. Radilo se o velikom i važnom projektu za grad te su svi izvođači sudjelovali na sastancima na tjednoj bazi kako bi se sav posao unaprijed isplanirao. Priprema, nabava, doprema i ugradnja, sve ide glatko kada imamo uigrani tim i dobru organizaciju.

 

 

Imamo bogato iskustvo u odrađivanju velikih projekata uređenja okoliša u suradnji sa raznim investitorima, ali također i manjih projekata, kojima pristupamo na isti način. Dobra priprema i organizacija su ključ za uspješan projekt te prethode svakom našem projektu bez obzira na njegovu veličinu.

 

Ponosni smo što možemo odraditi sve zahtjevne projekte zahvaljujući našem iskusnom timu koji svojim znanjem i vještinama iz projekta u projekt doprinose stvaranju renomea naše tvrtke. Na jednom mjestu pružamo usluge, radove, materijal, stručne savjete i projekte vezane za uređenje okoliša i zelenih površina svih vrsta.

 

 

Bila nam je čast biti dio hortikulturnog uređenja šetališta na zadarskim bedemima, lokalitetu od velike povijesne važnosti, gdje smo viziju krajobrazne arhitektice Ivane Kurte pretočili u stvarnost, zaključila je Marija Torbarina iz tvrtke Eurogarden.  

 

Izvedbu i galeriju projekta Muraj možete pogledati putem naše web stranice na sljedećem linku

 

* Cijeli članak možete pročitati na portalu Egradnja
 

 

PROJEKTI

NAŠI PROJEKTI

povucite prstom ulijevo za više

POŠALJITE NAM UPIT

Trebate dodatne informacije, pišite nam ...

"Od gradilišta do predivnih zelenih površina sa dalmatinskim i mediteranskim štihom vodi vas tvrtka Eurogarden"