HORTIKULTURA

Nudimo logističku potporu u smislu savjetovanja, konzultiranja, o načinu i brizi za vaš vrt, okućnicu, okoliš.

O USLUZI

HORTIKULTURANE USLUGE

Hortikulturalne usluge u prvom redu odnose se na izrade IDEJNIH RJEŠENJA OKOLIŠA, pri čemu se u jedno stapaju želje, potrebe i vizija samog investitora te ideja, stručni i profesionalni savjet te kreativnost našeg tima stručnih i školovanih inženjera krajobrazne arhitekture i uređenja okoliša.

Nakon što investitor prihvati jednu od ponuđenih opcija prilazi se izradi KOMPLETNOG PROJEKTA uređenja krajobraza koji obuhvaća sve segmente počevši od izrade troškovnika, 3D vizualizacije vašeg eksterijera, svih vrsta radova koji se izvode, svih vrsta biljnog materijala koji se koristi, svih arhitektonskih dijelova koji ulaze u projekt itd. Kada i ako investitor prihvati projekt i izrazi zadovoljstvo pristupa se početku izvođenja samih radova.

Tvrtka Eurogarden osim što izvodi sve radove potrebne za uređenje vašeg okoliša, nudi i opciju tzv. "postprodajnu uslugu" ODRŽAVANJA vrtova, okućnica i svih ostalih zelenih površina. Dakle tvrtka Eurogarden nudi vam logističku potporu u smislu savjetovanja, konzultiranja, o načinu i brizi za vaš vrt, okućnicu, okoliš te vam pruža i kompletnu uslugu tipa "KLJUČ U RUKE" u smislu da jednostavno svu brigu o vašoj zelenoj površini prepustite nama na ODRŽAVANJE.

Tvrtka Eurogarden specijalizirala se za urbano uređenje okoliša u NOVOGRADNJI bilo da se radi o URBANIM VILAMA, STAMBENIM NASELJIMA, ZGRADAMA, SPORTSKIM I POSLOVNIM OBJEKTIMA, KUĆAMA ili pak VIKENDICAMA.

Tvrtka Eurogarden vam nudi kompletnu uslugu uređenja vašeg zelenog pojasa na jednom mjestu i to je ono na što smo posebno ponosni i što nas izdiže i čini jedinstvenima uopće u Hrvatskoj. Svu brigu od iskopa, odvoza materijala s terena te dobave i dopreme zemlje te uređenja prepustite nama.


TRAVNJACI

Moderni vrtovi koje osmišljava i uređuje tvrtka Eurogarden nezamislivi su bez travnjaka. Sve ovisi o željama i potrebama naših klijenata, želite li izričito engleski travnjak ili pak travnjak za igru namijenjen vašoj djeci sve što trebate je reći i dobiti će te upravo takav travnjak kakav ste željeli.

Tvrtka Eurogarden po željama i narudžbama nudi i usluge prodaje i postavljanja TRAVNATOG BUSENA odnosno TEPIH TRAVE koja je već uzgojena i samo je treba postaviti na površinu koju želite.

"Od gradilišta do predivnih zelenih površina s DALMATINSKIM I MEDITERANSKIM ŠTIHOM vodi Vas tvrtka Eurogarden."

PROJEKTI

NAŠI PROJEKTI

povucite prstom ulijevo za više

POŠALJITE NAM UPIT

Trebate dodatne informacije, pišite nam ...

"Od gradilišta do predivnih zelenih površina sa dalmatinskim i mediteranskim štihom vodi vas tvrtka Eurogarden"