AUTOMATSKA NAVODNJAVANJA

Kvalitetan sustav za navodnjavanje, pažljivo isplaniran, precizno ugrađen i propisno održavan-preduvjet je za racionalnu upotrebu dragocjenog elementa života Vode.

O USLUZI

Tvrtka Eurogarden obavlja ugradnju uređaja za navodnjavanje vodećeg svjetskog proizvođača RAIN BIRD koji povećava učinkovitost korištenja vode "Intelligent use of Water". Vodeći u razvoju tehnologija i inovacija Rain Bird je razvio široku paletu standardnih i specijaliziranih uređaja za zadovoljavanje potreba u navodnjavanju sadašnjosti i budućnosti. Sustav za automatsko navodnjavanje temelji se na zajedničkom radu rasprskivača, programatora, senzora kao i cijevi i elektromagnetskih ventila. Zbog svega navedenog vrlo je važno da VAŠ SUSTAV planira i ugrađuje stručni i obučeni tim tvrtke Eurogarden.

"Kvalitetan sustav za navodnjavanje, pažljivo isplaniran, precizno ugrađen i propisno održavan-preduvjet je za racionalnu upotrebu dragocjenog elementa života Vode."

U sklopu automatskih sustava za navodnjavanje tvrtka Eurogarden nudi vam i sustave za rashlađivanje unutrašnjih i vanjskih prostora PERFECT COOL idealnih za stvaranje ugođaja Tropskih Vrtova te za kućne terase, vrtove, restorane, barove, disko klubove, plaže... Bilo gdje da su ugrađeni sustavi rashlađivanja okoline Perfect Cool i u najtoplije dane omogućavaju trenutke čistog užitka.

Rain Bird razvija i proizvodi sve važne komponente za vaš sustav navodnjavanja:
• Programatore za aktiviranje elektromagnetskih ventila prema programiranom rasporedu,
• Elektromagnetske ventile preko kojih se automatski opskrbljuju vodom rasprskivači i dijelovi sustava zamikronavodnjavanje,
• Statičke i dinamičke rasprskivače (pop-up i nadzemne) za navodnjavanje kišenjem,
• Komponente za sustave mikronavodnjavanja, koji se upotrebljavaju za navodnjavanje grmova, cvjetnih gredica, balkonskih posuda i sl.,
• Kompletnu paletu različitog pribora za sustav za navodnjavanje, kao što su oborinski senzori, regulatori , andi vandal dodaci i sl.

Tražite samo RAIN BIRD uređaje za cjeli sustav kako bi ste osigurali kompatibilne komponente koje vam jamče vrhunsku kvalitetu i optimalnu učinkovitost vašeg sustava za navodnjavanje.

Pouzdajte se u najbolje

Sa 70 godina iskustva i inovacija na području navodnjavnja, RAIN BIRD svojim kupcima isporučuje proizvode kvalitete prepoznatljive na tržištu u cjelom svijetu. Rain Bird se može pohvaliti prvoklasnim referencama na povijesnim vrtovima, javnim i komercijalnim ukrasnim površinama, sportskim terenima, golf terenima, hipodromima i sličnim objektima.

Zašto odabrati Eurogarden?

Tvrtka Eurogarden će:
• Predvidjeti prikladne prokope i prodore za cijevi, te odgovarajuću dubinu iskopa rovova
• Podijeliti vaš sustav navodnjavanja u više zona ukoliko je potrebno
• Paziti na gubitke pritiska da se omogući dovoljan pritisak u sustavu za ispravan rad rasprskivača
• Na temelju potrebe biljnog materijala za vodom odabrati odgovarajuće uređaje za vaš sustav
• Rasporediti rasprskivače na pravilne razmake kako bi se omogućilo ravnomjerno kišenje
• Poštivati lokalne propise, zakone i odredbe koji se odnose na vodovodne sustave i elektroinstalacije
• Predvidjeti eventualna buduća proširenja sustava
• Pružiti vam iscrpne informacije o načinu upravljanja sustavom i potrebi periodičnog prilagođavanja sustava vremenskim uvjetima tijekom sezone, kako bi ste osigurali dovoljno vode za biljni materijal uz racionalan utrošak vode.

PROJEKTI

NAŠI PROJEKTI

povucite prstom ulijevo za više

POŠALJITE NAM UPIT

Trebate dodatne informacije, pišite nam ...

"Od gradilišta do predivnih zelenih površina sa dalmatinskim i mediteranskim štihom vodi vas tvrtka Eurogarden"