OREZIVANJE I RUŠENJE STABALA

Naši djelatnici su obučeni i kvalificirani za sigurnosno vizualnu procjenu stabala i imaju sve potrebne tečajeve i certifikate za radove.

O USLUZI

Tvrtka Eurogarden vrši usluge Sanitarno sigurnosne rezidbe i profesionalnog rušenja stabala s hidrauličnom odnosno autodizalicom i penjanjem na stabla.

Eurogarden je član Hrvatske udruge Arborista, HUA, i naši djelatnici su obučeni i kvalificirani za sigurnosno vizualnu procjenu stabala i imaju sve potrebne tečajeve i certifikate za radove na sanitarno sigurnosnoj rezidbi i rušenju stabala, rukovanju sa motornom pilom, radu s hidrauličnom dizalicom i radu na visini.

Tvrtka Eurogarden je specijalizirana za radove na borovoj šumi u turističkim naseljima i kampovima gdje je neophodno vršiti sanitarno sigurnosnu rezidbu četinjača - borova i stabala kroz godinu.

Kod takve vrste rezidbe se uklanjaju bolesne, polomljene i suhe grane tzv. Sanitarna rezidba. Isto tako se skraćuju ili uklanjaju grane koje predstavljaju statičku opasnost, teretne grane i savinute grane tzv. sigurnosna rezidba.

Sva se stabla označuju i numeriraju. Sav odrezani materijal se na podu raspilava i odvozi na gradski deponij ili se u dogovoru sa investitorom zbrinjava na drugi odgovarajući i primjereni način.

PROJEKTI

NAŠI PROJEKTI

povucite prstom ulijevo za više

POŠALJITE NAM UPIT

Trebate dodatne informacije, pišite nam ...

"Od gradilišta do predivnih zelenih površina sa dalmatinskim i mediteranskim štihom vodi vas tvrtka Eurogarden"