ŠETNICA UVALA JAZINE

Još jedan u nizu od zahtjevnih projekata koje je tvrtka Eurogarden uspješno odradila. Vađenje i zbrinjavanje Palmi Phoenix Canariensis s gradske šetnice u uvali Jazine.

Prva faza bila je utvrđivanje zdravstvenog stanja palmi, nakon toga se pristupilo strojnom vađenju istih i odvozu uz pomoć velikih kamiona s kranovima u već za njih pripremljen teren u našem vrtnom centru EUROGARDEN u Briševu.

Nakon presadnje istih pristupilo se kontinuiranom zalijevanju i njezi palmi tokom perioda od 6 mjeseci. Nakon toga slijedi povratak svih 15 palmi na prvobitnu lokaciju u uvalu Jazine i sa ponosom možemo reći da niti jedna palma nije odumrla ili se osušila što je za takav opseg posla i takvu kulturu biljka zaista VRHUNSKI REZULTAT!

Palme su vađene u mjesecu travnju, a vraćene su na prvobitnu lokaciju tokom listopada iste godine.

OSTALE USLUGE

"Nakon trenda gradnje kuća i urbanih villa te njihova luksuznog uređenja i njihovi hrvatski vlasnici počeli su s jednakom pažnjom voditi računa i o zelenim površinama koje ih okružuju, a uljepšavanje svojih vrtova sve češće prepuštaju profesionalcima."MARINA BILOŠ; Tjednik NACIONAL